halitefe lidya_2 erken henüz bende 23+5 im bişey almadım 30 larda alır direk yıkar ütüler valize yerleştiririm
SuEr_Tu1512 lidya_2 23+2 olduk bizde en yakın zamanda bir kaç parça eşya alıp, ilk oğlumun kaldırdığım kıyafetleriyle birlikte yıkayıp, hazırlamayı düşünüyorum. 30,35li haftalarda hazırlamayanları görünce şaşırıyorum. İlk oğlum 35 haftalık doğmuştu çünkü 🤷♀️
Nibozog lidya_2 bende bişey almadım ama kuzenlerinden yatak döşek her şey gelecek sadece bikaç kıyafet alacağız onlar içinde kaydediyorum şimdilik 😁 ama bebek arabası için indirim bekliyorum malum günümüz şartları uzun dönemli beklemeye müsait değil indirim takip etmeye başlayın bence ❤️
lidya_2 twinboymama Sen bayaa geç yapmışşın canımmm ben dayanamam direkt yıkar ütüleyip hazırlarım ama alışveriş yapmaya dayandım🤣
lidya_2 halitefe Bende almadım bu günlerde gidip almayı düşünüyorum 32 haftada hazırlarım ben hastane çantasını 30 erken gibi geldi bana🐣
busra1708_ halitefe ben 31 haftalığım 17. Haftada başladım 24’te bitirmiştim eğer bıraksaydım şu an o kadar çok yerim ağrıyor ki sırt ağrıları, kilo ve ağırlaşmalarla asla o zamanda yaptığım gibi keyifli bir Alışveriş yapamamazmışım. Bence çok da son trimestere bırakmamak gerekiyor 🌸
twinboymama lidya_2 34 te yaptım 36 da yıkadım ütüledim öyle durdu. doğum baslayınca çantaya koyması zaten 15 dk sürdü
Nibozog Gulbahcesi_ prego arteon düşünüyorum ama indirim bekliyorum şu an ki fiyatı 17 bin küsür çok fazla. Eğer ki düşmezse yine prego çift yönlü olanları değerlendireceğim.
Gulbahcesi_ Nibozog teendyolyda 15 bıne düşmüş bende prego lotusa baktım kabın boy tavsiye ettı cogu kişi sürüşü kullanımı acısından
cakirbebek lidya_2 20 haftaligim bir kac eşya aldım takım vs ama hala çok eksik var ama ben 25 ten sonra yıkayıp utuleyip hazırda beklemesini istiyorum bu sefer ikinci gebeliğim bu arada
Ahsenmira lidya_2 ilk gebelik mi bilmiyorum seni ama ben 30. Haftaya kadar yıkama ve ütülemeyi hallettim hem sıcaklardan dolayı iyiki yapmışım diyorum birde 33 den sonra ağırlaştım düzensiz kasılmalar başladı 20 gün evde yatmak zorunda kaldım felan
Nibozog Gulbahcesi_ lotusta çift yön özelliği olmadığı için ben tercih etmedim Range modelini de bi değerlendir canım. Bide puseyi ayrıca takabiliyorsun bana daha kullanışlı geldi.