ikiprensannesii_ Kizlar aklıma çok takılıyor bu konu diyelim babanız esinizde borç para veya altın istese eşinizde hayır vermem derse tepkiniz nenolurdu eşinizde karşı 🥴
ilaymom ikiprensannesii_ cok üzülürdüm ama eşim de kendine göre haklıdır vermek zorunda da değil diye düşünüyorum ciddi bir sağlık problemi varsa hiç düşünmez verir mesela
Hazalert ikiprensannesii_ üzülürdüm ama vermek istemiyorsa da yapacak bir şey yok gönülsüz olmaz bu işler
aslhnkrts9 ikiprensannesii_ zamanında aynı sorunu yaşadık , eşiminde ihtiaycı oldu kendi kullandı babama mahcup olduk ama babamda sagolsun halden anlayan insandı . İnsan üzülüyor içi burkuluyor , ister istemez herkes kendince haklı
Minikmercimek_ ikiprensannesii_ cimrimi kocan😄 dmmkki borç konusunda agzı yanmıs yogurdu ufleyerek lafı var ya o hesap
Ebrunr ikiprensannesii_ tepkiyi eşime değil babama gösterirdim. O konuyu bana açmalıydı eşime değil. Gerekli olursa ben eşimle konuşabilirim böyle bi konuyu.
Gunes12345 ikiprensannesii_ hiç karışmazdim.esim verrmek istemiyorsa zorlamazdim.cunku bu borcmevzulari çoğu zaman hüsranla sonuçlanır vermemek daha iyi