Gunay1990 Meraba kzilar. 9 haftalik gebeyim. 3 gundur atesim var. 37.5-38 arasinda. Bugun 38.5 e kalkdi. Parasitamol ictim 37.5 e indiddj dahada inmedi. Oksuruyorum. Grip qalibe burnumda akiyr. Basim agriyor cok kotu. Doktorum bebekde bir sorun ola bilir dedi. Istersen bebegi alalim dedi. Ben hayir dedim. Hamilelikte grip olanlar varmi? Bebeginizin sagligi nasil? Bide nasil atlattiniz ? Parol indirmedi diye cok endiweliyim.
melegiminannesi Ben gebeliğimin ilk haftası yani öğrendiğim ilk hafta 4 haftalıkken falan domuz gribine yakalandım 40 derece 41 derece ateşlerle hemde 3 gün. Parol ictim alerji ilacım vardı onu ictim cok sükür bisey olmadı doktor nasıl diyebilir alalım bebeği diye ya saçmalığa bak allahını seversen cok sükür bebeğimin sağlığıfa suan iyi değerleri gayet güzel bol bol c vitamini al portakal suyu iv ateşini düşürmek icin sirkeli suyla vücudunu sil ılık duş al sürekli ilaç etki etmez deme eder her ne de olsa icinde kimyasal var ben kabız dahi olmaz dayanamasam bile o sancısına elma vs yiyerek geciriyorum o paroluda 3 gün ictim sonra daha icmedim bol portakal suyu ictim gecti ki senin ateş benimki kadar yüksek bile değilmiş haydi haydi iyileşirsin sıkıntı yapma bebeğide aldırma sakın ha sakın öyle bir saçmalığa giren doktorada bidaha gitme bence olsa benim bebeğime bisey olurdu virüs kapmıştım sonucta
Rnhndkzn Ben 13. Haftamda grip oldum önce parol aldım düzelmeyince antibiyotik kullandım. Nasıl bi doktor bebeği almayı planlar
Gunay1990 melegiminannesi doktor Cok icme bebege zararli dedi. Birini daha icdim sabah. 36.7 e indirdi. Simdi yine ateslendim. Napicami shashirdim(((