anlkbrerrolan Esrazumra24_ kullanıyorum fitil ve iğne. Önce adet kanaması gibi baya geldi doktor kese çevresi kanamış kese duruyor dedi ama daha kalp atışı ve emebryo görünmemişti. İlaçlar kesmişti ama tekrar başladı çok korkuyorum
merhid aysekyngl15 normalde Sibel Özler e gidiyordum ama 15 temmuza gidiyorum 2 dır orda doğum yapmayı düşünüyorum
Alya05 Aysakyld Acetler kavşağında oturuyordum ev değiştirdim. Hasankeyf yoluna taşındık, Allah nasip ederse doğum aralıkta ☺️
Atnc aysekyngl15 aysekyngl15 medicana hastanesi perinatoloji uzmanı Sibel özlere gidiyorum siz ? Yüksek riskli gebelik benim ki malesef 🥹
aysekyngl15 Atnc çok geçmiş olsun sağlıkla alın inşallah kucağınıza bnde farabi hastanesi Mehmet Bardakçı beye gidiyorum
48sibel Atnc 6 yıl önce selcuk tıpta iken muayene olma şansım oldu bilgili ilgili bir dr şu anda medicanada imiş
merhid Atnc evet bende riskli gebelikte ona gidiyordum tansiyondan ama doğum yaptım ben 2 gün oldu 15 temmuzda
tgbzkrtt 48sibel merhaba fethiye için önerebileceğiniz doktor var mı? 18 haftalığız yeni taşındık sayılır henüz hiç gitmedim