2Princess1Mom Burnosunn_annesi Daha iyiyim canım, birşeyler yemeye başladım. Bebişlede güzel anlaştık gibi görünüyor 🥰
Talentedmom GirlandBoy_Mom şuan benim de öyle kasımda hep hareketleri kanala inmedi daha benim doğum değildir 34+1
GirlandBoy_Mom Talentedmom bende 38+6 yım geçen hafta inmemişti kanala ve halen inmedi büyük ihtimalle Çünkü mideme baskı yapıyor doğum pozisyonundaysa ondan olabilir canım
Talentedmom GirlandBoy_Mom kanala inmediyse doğum başlamaz diye biliyorum benim ilk bebeğim kanala inmedi hiç sezeryanle gelmişti
GirlandBoy_Mom Talentedmom zaten açılma vs olması için bildiğim kadarıyla kanala inmesi gerek yarın randevum var ama öncesinde doktor kanala inip inmemesi önemli değil demişti bende anlamadım
2Princess1Mom Mavili1480 Sağol bitanem. Tam görmedi henüz telefonda gördü. Akşam ziyaret saatinde gelicek. Görüntülüde ilk dediği çok çirkinmiş bu oldu. 🤭🤭
Mavili1480 2Princess1Mom Benimki çok kıskanıyor kuzum valla çocuğa sürekli yapma etme demekten bende üzülüyorum ağlıyorum 🥲 inşallah kolay alışırlar 🥰