Ecrin_47 Sevgiveysel hayırlı olsun cnm bu gün bnde yeni öğrendim hamile olduğumu inşallah bnada ikiz nasıp olur 🤗🤗
Minikingunlugu Sevgiveysel bende ikiz bebeklerim olsun istiyorum ama ailede genden gelen ikiz gebelik yok inşallah bana nasip olur sağlıklı şekilde 🥰 sizede hayırlı olsun
Kedi07 Sevgiveysel 16 aylık ikiz kızlarım var. Bir arkadaşın dediği gibi her şeyi gerçekten iki katı yaşıyorsun. Hamileliğin direkt riskli gebeliğe dahil oluyor. Genelde erken doğum hikayesi duyarsın ama araştırınca bir o kadar da zamanında doğan ikizler var. Her ikiz kuvöze girmiyor benimkiler girmedi. Güzel sağlıklı beslenmeyle gayet güzel büyüyorlar 😊😊 hep içini ferah tut 😊😊
4631 Korkulacak bişey yok Herşeyi 2 kat yaşıyorsun ve hep bi risk altındasın ☺️sonu iyi olacak inşaAllah
Rabiay2 İkiz gebelik yaşıyorum şu anda,hatta pazartesi günü de doğumum var 😊 Evet zorlukları var fakat hareketlerini hissettiginiz an hepsi unutuluyor. Rabbim sağlıkla, hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏😊
Rabiay2 Stres yapmadan,beslenmenize dikkat ederek ve en önemlisi bol dinlenerek ilerleyin görürsünüz inşallah 🙏😊 tek yumurta ikizi. Normalde hedefimiz 36. haftaydi fakat bebeklerden birinin karın çevresinde gelişim geriliği olunca mecbur 1 hafta erken dogacaklar..😊