altunergelini Mucize0 geçen sene gebeliğimde bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum bu sefer gene hamileyim fakat 2 haftada bir gel diyor doktorum ben 2 gün zor dayanıyorum bunu da doktoruma söyledim o da bir şey olucak olsa son haftalarda da olur sen içini ferah tut diyor ama ben gene dayanamıyorum pazartesi gittim kontrole gelecek pazartesi çağırdı zor duruyorum günler geçmiyor sanki 🙄
ozge32-t Yurtdışında yaşayan arkadaşlarım hamilelik süresince toplam 1-2 kez girmişler ultrasona bu arada bunu da yeni öğrendim orda sistem o şekildeymiş. Benim 15-16 kez olmuştur 35 haftada 🥲 cidden biraz korkuyorum bebeğe bir zarar verdiysem diye inşallah öyle bir şey olmaz
Suraozskrr BurcuAydin Mucize0 18 haftalıgım suana kadar her hafta gittim daha once 2 dusugum var korkudan
Nursahergun 32den sonra sık gtmeye basladım tahlıl, verdim. Nst takip edıldı. 37deyım 38 olcaz inş acılma yok ama, kontrol var. Sağlıkla gelsın bebeğim.
Nurkl Mucize0 beni hep 2 haftada bir çağırdı doktorum şuan 11+0 pazartesi taramaya gireceğim Sonrasinda ayda bir olur dediler . Bana 2 hafta bile geçmiyor
cnsnklksz Mucize0 hamilelere özel paket satın alırsanız sigortadan daha rahat ve kolay olarak gidebilirsiniz
anneolmakneguzel_ Mucize0 diyelim bşy oldu? Napabileceksin? Hiç bşy. Sakin ol hayatım. 4-5 hafta da bir gidiyorum. Olacak olan yine olur. Biraz teslimiyet. Uğraş bul kendine. Kötü olacak diyip durma. Anda kal suan hersey iyi? Yarın yok obur gunde yok suan var. Anda kal tadını çıkar pozitif pozitif