shrnur Kızlar 12 haftalık gebeyim dün gece kanamam oldu baya bi ilk defa doktorda 1 hafta boyunca pıhtılaşma iğnemi kesti coraspini tamamen kesti artık içmene gerek yok dedi çok korkuyorum hiç atılmadığım olmamıştı sizin başınıza böyle bir şey geldi mi
halitefe shrnur dozunuz fazla gelmiş coraspirin zaten çok etkili kanamaya o sebeple olmuştur ancak iğneye keşke düşğk dozla devam etseydi tamamını kesmesi biraz ilginç olmuş zaten başlarken de fazla başlatmış
canbebekku21 shrnur benimde öyle oldu kanamam olunca bir hafta kesip tekrar başla dedi doktor ben 5.günğ tekrar başladım kanamam olunca tekrar bıraktım o döngüdeyiz 8.haftada corasptini şiddetli kanamadan dolayı kestik
Htc4345 shrnur 7 8 haftalarda kanamam oldu perinatolog da gördü filan doktorum coraspini ve oksapari bıraktırdi yeterli filan dedi şuan 34.haftadayim eğer ki doktor dediyse vardır bildiği korkmayin iyi olur hersey progestron fitil kullandım 26 haftaya kadar filandi sanirm
Mhsnogzby Bende pıhtılaşma yok ama düşüklerim oldugu için bu gebeliğimde başladık 7.hafta da falan lekenmem oldu kahverengi doktora gittim coraspirin ağır gelmiş olabilir dedi kestik ama iğneye devam ettim 13. Haftaya kadar da progestan kullandım
Birhayalimvr Bende coraspini biraktim ama oksapara devam onu asla kesemem dedi doktor ilk gebeligimde kalbi durdu cunku riske atamaz