october lekelenme geldiği için erken test verdim dün. 1,35 çıkmıştı, bugün 24. saatte aynı yerde verdim 2,12 çıktı. Chat gpt geç tutunmuş olabilir diyor. Siz ne dersiniz?
october sirius8 benim tüp bebek oldugu icin âdetten bağımsız aslında adetim geçti normalde ama ilaçlı siklus olduğu için geçmemiş gibi aynı zamanda. 5 günlük embriyo + 7. gün çatlamadan sonra 12 gün, adete 2 gün kala gibi düşünebilirsiniz
anka01 october ne zaman transfer oldunuz ☺️ bende ayın 3. Oldum sabırsızlıkla bekliyorum bugun 1 hafta oldu sadece geceleri karnımın içinde ince bi sızıntı var 🤗
october Htcilbay haklısınız yıllardır beklenen bir bebek oldugu icin neler oluyor bir an önce öğrenmek istedim daha beter oldu her şey 😅
sirius8 october teşekkür ederim Allah size de kolaylık versin , tez zamanda güzel haberleri alırsınız inşallah 🥰🙏
aela Merhaba 3 kez embriyo transferi oldum neredeyse birer yıl arayla ve her birinde de Hamile belirtisi vardı 4. de tuttu çok şükür şu an 25 haftalık gebeyim🤎 demek istediğim kulağınız ilaçlar genelde hamileymişsiniz gibi hissettiriyor
october aela evet öyle düşük yaptığım hamileliklerimde bu kadar yoğun belirtim yoktu ilaçlar çok etkiliyor 🙂↕️