ikiprensannesii_ Kizlar oglum biraz önce su içti kaç dakika girdi araya. Sonra birden tükürdü tükürükle birlikte kan geldi çok korkuyorum zaten iki gündür boğaz ağrısı var nerden geldi dedim boğazına dokundu.
Herseydenbiktim ikiprensannesii_ Öksürmekten tahriş olmuş olabilir mi? Yada yanlışlıkla dilini, ic yanağını isirmistir belki. Geçmiş olsun🙏🏻
ikiprensannesii_ Herseydenbiktim çok oksurmuyo bugün hiç oksurmedi de bilmiyorum niye öle oldu benim için artık koca bir dert yemin artık uyuyamamda. Sabaha kadar bişey olucak korkusuyla com sağolun
motherof3son ikiprensannesii_ sakin kalmaya çalış canım Allah muhafaza belki dilini yanağını ısırmış farkında değildir ben bir şey olduğunu düşünmüyorum ama içine dert olduysa acilde ağız içini muayene ettir veya bu şikayeti belirt gerekli tetkikler yapılsın
Herseydenbiktim ikiprensannesii_ Rica ederim, gozlem altında tut içine sinmezse mecbur götürürsün hastaneye ilaç yazarlar en azından 💖
ikiprensannesii_ motherof3son ay çok teşekkür ederim yorumunuz için Allah razı olsun ağzının içine iyice baktım yanağında yukarıda. Yara olmuş şimdi gördüm meğerse yere babaannesinin balkonunda düşmüş şimdi duydum. İyice baktım baktimki orda yara oluşmuş. Teşekkür ederim tekrardan 🥰
ikiprensannesii_ Herseydenbiktim Allah razı olsun. İç tarafta yanağında yara oluşmuş şimdi fenerle baktım. Orasını isiriyodu bende baktım yara oluşmuş meğerse nenesinin evinden balkonda düşmüş yanağı kan toplamış cok teşekkür ederim yorumunuz için 💞