Kkardelenn1 Kızlar ben hamileliğim boyunca hep iğne ve hap kullandım kan sulandırıcı olarak her ikisini de bu hafta kestik yarın allahın izniyle sezeryanım var ama bugün anestezi onayı alırken seni genel de yapabilirler dedi ben spinal olur diye düşündüm neden diye sordum bu ilaçları kullananlar o şekilde olabiliyor dedi ama spinal de olabilir doktorun karar verir dedi kestiyse spinal olabilirsin dedi sonra da devam etmediğimi söyledim ama bilmiyorum 🤷🏻♀️ bu sekılde olup da doğum yapanlar hangi anesteziyle oldunuz
Asliatas12 Bende sadece iğne kullanmadım 39+1 deyiz.doktor doğum zamanı keseriz dedi sadece doğumdan sonra 15 kullan dedi tekrar
Kkardelenn1 Asliatas12 Doğumla alakalı bir şey söylemedi sanırım bana da öyle demişti üç gün önce hapı kestik dün gece de son iğnemi vurdum sabah sezeryan inşallah genel olmayı hiç istemiyorum hem bebeği göremeyecek olmak ilk anında hemde uyanır uyanmaz ağrılarım olacağı için 🥲
biranneadayi1 Ben henüz doğum yapmadım ama spinal aneztezi olmam gerekti. O zaman kan sulandırıcı kullanmaya devam ediyordum, 12 saat önceden kestirdiler kan sulandırıcıyı ve spinal olabildim. Gayet de olunuyor yani
Sevcny Ben sezaryen günü alcakken anestezi için kan verdim tahlillerim çıktı kendim sonuçlara baktığımda kanımda pıhtılaşma olduğunu anladım hastaneye aradım sorun yok dediler spinal olup ameliyata girdim sonrası kanamam açısındam çok zordu sürekli bastırdılar karnıma hiç bir şey demeden hastanede devamlı kan sulandırıcı vurdular taburcu olurkende iğne reçetelemişler siz heo kullandıyaanız sorun olmaz diye düşüyorum benim farkedilmeden spinale alındım düşünün