Symylldz Derosse Neden sorun ediyorsun bırak alsın ne güzel işte. Zaten faturayla geliyordur hepsi beğenmediklerini dile getirirsin. Değişim iade ne gerekiyorsa yapar. Bunda ayıplık bir durum yok canını sıkmaaa ♥️
Anneoldum2 Derosse benimkide bi doğsunda alırız ne acele ediyosunuz almayın diyor 34 haftalık olmuşum 1 ay kalmış doğuma dediklerine kırılıyorum gittim aldım eksiklerini bugün doğsada adam akıllı birşey almaz zaten çünkü 2.bebeğim olacak ilkindede böyleydi kucağımda çocukla eksiklerinimi almaya çıkcam doğunca yani
Cerokk Derosse hahah benim pinti çorap bile almadı bence şükret. Anne babam herseyi almak için pervane oldu sürekli bir şeyler aldılar ama kv kp pinti bu daha kötü
Sila41_ Derosse bence sen biraz daraldığın için sana batıyor hareketleri, keşke benimkiler böyle olsa çok mutlu olurdum, beğendiklerini at sende alsınlar yada söyle anne bişeyler alacağın zaman bana da at beraber beğenelim diye
__Kubracik01__ Derosse bence o kendince hediye etmek istediği için sana sormuyor alması güzel sende begendiklerini at alsın işte ne güzel