hizlivecocuku Lakin sanırım atladığınız bir şey var, her hikaye sizin dediğiniz gibi işlemez yada bize öğretilenler gibi ne ben herhangi bir konuda rahatsızlığımı belirtiğimde kötü gelin olurum, nede rahatsız edici hadiseyi kayınvalide yaptığında gelinini kıskanan oğluyla iş birliği yapmaya çalışan halk arasında kaynana diye tabir edilen kişiden olur. Biraz fazla dramatik yaklaştınız bence konuya, çünkü kimse sizin bahsettiğinz gibi bir durumdan bahsetmiyor aslında aksine hanfendiye söylediklerinizden aslında sizin gelin kaynana durumlarıyla alakalı korkularınız biraz gün yüzüne bu şekilde yansıyır gibi oldu :) Acaba siz o türk dizilerindeki etme bulma dünyası mantığıyla yaklaştığınız için kendi hakkınıza ve alanınıza girilmesine korkudan izin veriyor durumunda olabilirmisin diye bir düşünmedim değil doğrusu.Nerede durup neyi savunduğunuzda cok belli olmadı normalde ilk yorumunuza cevap vermedim kendi düşüncesidir saygı duyuyorum diye fakat size acıklama yapan hanfendiyede böyle abartılı şeyler yazmanız cevap ver butonumu aktif hale getirdi :) sağlıcakla kalınız kendizi daha ön planda tuttuğunuz günleriniz olsun umarım…