Esma006 Yataktan kalkarken acı oluyor o acı dinene kadar da kanamam oluyor sizde oluyor muydu dikişim mi açıldı yoksa
myangelson Esma006 kanama derken dikislerde mi? Benim 2 hafta yatıp kalkarken çok ağrım olmuştu nefesimi kesiyordu resmen. Oturarak uyuduğum halde bir de
Zezeyyuu Esma006 bol bol yürü hıc bişeyin kalmaz bugün 18 gün oldu bende sezeryan oldum hıc bıseyım kalmadı çok şükür zıplayarak yürüyorum 😁😁 bı hapşururken kasılıyorum o kadar
Esma006 Asi_07 yok vajinal kanama mesela kanamaam olmaz ama bir ağrı girsin iç taraf kesik yerlerine kanama başlar vajina
Fufu09 Yatarken kalkerken bende de acı oluyor ama kanama olmuyor bence bi doktorunuza sorun ne olur olmaz
Damla_g28 Esma006 vajinal kanama çok normal lohusa olduğun için bende 5 gün önce doğurdum bende ayniyim kız korkma 😂😂
papatyakokulugece Esma006 acı olması normal yaradan kan geliyorsa açılmıştır vajinayla sezeryan yerinin bağlantısı yok
papatyakokulugece Esma006 normal o zaman vajınadan gelen kanama normal lohusasın daha dikiş acısı da normal
Esma006 Daisyy000 bide riksli idi benim ameliyatim bebeğim plesantadan ayrılmış iki gün sonra vefat etti ben çok aşırı kan kaybettim