ikincibezelyeayak Kikiriki Artmasada bile gideni tamamlamış olursunuz Dahada azalmaz aynı seviyede kalır en azından , bir ihtimalde sızandan daha çok artırırsanız artıya gecmıs olur siz gayreti elden bırakmayın iyi düşünün iyi olsun
Tuba5555 Kikiriki evet canım havuç suyuyla gerçekten artıyor bir bardak hergün meyve öğütücüyle sıktım içtım yüzde 40 artmış dedi doktor
Nurci Kikiriki merhaba geçmiş olsun bende bu aylarda öğrenmiştim suyum azdı doktor havuç suyu ve deveci armutu önermişti 37.haftaya kadar günde 2 bardak havum suyu içtim evde kendim hazırladım suyum artmadı ama azalma da olmadı
Kikiriki Nurci sizin genel su azlığı mı vardı yoksa sızıntınız mı oluyordu sizinde peki ? Çok güzel bir haftaya kadar dayanmış darısı bana inşallah 🙏🏽
Ggamz Kikiriki benmde böyle bir sıkıntım oldu havuç suyu mu yoksa havucu mu yemem gerekiyor die dr sordum havucu ye dedi bide deveci armutu ye iyi geliyor günlük 3 litre altına düşmeden su iç Allahın izni ile fazlalaşır bende şuan 33 haftayım
Sydnr58 Kikiriki ya bende de baya akıntı var. İç çamaşırım sürekli nemli. Şeffaf bir akıntım oluyor ama kokulu. İhtimal vermedim ama şimdi kafam karıştı bende doktoruma gidince söyleyeyim
Kikiriki Sydnr58 sızıntı kokusuz oluyor su gibi hiçbir farkı yok yani akıntıdan farklı olduğunu hemen anlıyorsunuz
Zge12 Kikiriki ye kuzum Rabbim şifa versin inşallah suyun artar zamanında sağlıcakla alırsın kucağına yavrunu 🤲🏻❤️
Sydnr58 Kikiriki benimki de gibi ama tek farkı kokusu olması yine de söyleyeceğim. Hangi testi yapıyorlar
Kikiriki Sydnr58 amnisure testi yapıyorlar eğer tedirginliğiniz varsa tabiki doktorunuza söyledin suyunuzafa iyice baksın umarım öyle bir şey yoktur
Sydnr58 Kikiriki inşallah yoktur ya. İlçe de oturuyorum ha diiyince merkeze de gidemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun, size de şifa versın inşallah
Ozgeee11 Kikiriki Kendim icin araştırırken sızıntı gibi olanların bu yollarla önüne geçtikleri olduğunu görmüştüm insallah sende de ise yarar 🌸doktor sebep olarak neden kaynaklı olabileceğini söyledi mi