Bilge2 Ben en baştan beri özele kontrole gidiyorum hiç devlete gitmedim ama doğuma devlete gitmek istiyorum nasıl oluyo bi bilgisi olan varmı
Momygueen Bilge2 benim bildiğim kadarıyla 1 kerede olsa kontrole devlete gitmeniz gerekiyo en azından kaydınız olsun
Suheyle1 Bilge2 arada devlet hastanesine de gidip takipli hastası olun dogum yapmak istediğiniz doktorun size tavsiyem doguma kadar hem devlet hem özel takipli olabilirsin de merak ettim muayeneye 9 ay özele gidip dogumu neden devlette istiyorsunuz
Bilge2 Suheyle1 son zamanlarda bazı sıkıntılar yaşadım hem maddi hem manevi aslında devlette doğum yapmak gibi bi düşüncem yoktu ama şuan özele vereceğim paranın beni zorlayacağını farkettim o yüzden devlette doğum yapmak istedim
Bilge2 Suheyle1 devlete randevu da düşüremiyorum doktorların yanında gebe hastalara bakılmamaktadır yazıyo sürekli şuan 33 haftadayım nezaman randevu düşürebilirsem gidicem
Suheyle1 Bilge2 anladım saglık olsun önemli olan bebişe sag salim kavuşmak , bi kaç defa muayeneye gitmeniz kaydınızın olması yeterli olacaktır diye biliyorum devlette