Guzelanne56 Sezennncs bende 2 bebegımde de güç çıkmadı 2. Bebegımde 34 den sonra göbek delıgınde kararma oldu doğumdan 1-2 ay sonra gectı
ylmzx Haftalarda alt kısımda belirmeye başladı 25 ten sonra üst kısımda da görülmeye başladı benim . Genelde esmer tenli insanlarda daha çok görülüyormus sanırım
Sumiire Sezennncs efsanede olabilir ama erkek bebekte çıkıyo diyolar😅 benim ikinciye kız ikisindede çıkmadı ablamın erkekte çıkmıştı kızda göbek altında çıktı üstünde çıkmadı
Emooss06 Sumiire benimde erkek 9. ayımdayım ama hiç cikmadi ya hatta bir ara kafama takıyodum neden yok diye 😅😅
3_bebelianne Sezennncs beyaz tenliyim üçüncü bebeğim olacak asla çıkmadı ve gayet memnunım cinsiyetleri 2kız 1 oğlan 😆 arkadaşım esmer buğday tenli çizgi kapkara göbek deliği kapkara hiç memnun değil
Sumiire Emooss06 bu teoride böylelikle çürümüş oldu😂 beyaz tenlimisiniz esmerler de çıkıyomuş genelde (hadi bunuda çürüten biri çıksın) 😅😅
Srfblt Sezennncs benimde yok canım o aylardayken çıkar mı acaba diye biraz endişe ettim ama yok hala, sende de çıkmaz herhalde bu ayda sonra :)
Birannelikmeselesi Sezennncs ilk hamileliğimde hiç çıkmadı. Bunda da 8.aydayım ahla çıkmadı. Bu saatten sonra çıkmaz zaten
Esrauznn Ben 11. Haftamdayım ince açık kahverengi çıktı gözle görünür erken mi ya bi haftadır falan var