ikinciprensimgeliyor Kizlar benim 2.gebeligim.bekarligimdan beri sürekli adet düzensizliği yasiyorum.2.cocguma hamile kaldığımda son adet tarihim 23 eyluldu ama doktorum 30 eylul olarak girdi tarihi.adet duzensizligi yüzünden.basina böyle bise gelen oldumu
Mrvtt Benimde hep adet düzensizliğim vardı adet olduğum zamandan beri. Şuan hamileyim son adet tarihimle yumurtlama zamanımın alakası yok. Geç yumurtlama olduğundan son adet tarihine göre bakmıyor. İlk gittiğimde bebeğin Doğum tarihi neyse şuanda ona göre ilerdeki geridemi diye söylüyor. Zaten ilk başta adetlerinin düzensiz olduğunu söyleyince onlarda ona göre takibini yapıyor. Bebek zaten ölçümlerle aşağı yukarı belli ediyor zamanını. Bir de detaylı ultrasondada geç yumurtlama diye söylemek gerekiyor. Yoksa doktor adet tarihine göre geride olduğunu söylüyor. Kafaya takılacak birşey değil sorun yok yani 😊
ikinciprensimgeliyor Mrvtt tesekkur ederim aydinlattiginiz icin.doktor ayrintilida aksi bise soylemedi cok şükür.ama kendi doktorum iste son adet tarihimi ileri bir tarih girince tedirgin oldum.