Tklc Kızlar yapar yapmaz çizgisi belirmeye başladı ama emin olamadım bu şekilde olup negatif ya da pozitif olduğunu öğrenen oldu mu?
aslhnkrts9 Tklc adete 3 gün kala bu markanın kaset testini yapmıştım aynı bu şekilde çıkmıştı kan vermiştim netleşmişti onzamanlar . Kan ver istersen net olmuş olur güzel haberler alırsın inşallah
Mutlu_Bir_Anne3 Tklc Bence var, silik olması var demek. Hayırlı olsun 🙏🏻🌸 3 gün sonra tekrar yapın. Adetiniz gecikti mi? Gecikince daha net sonuç veriyor. Bir de kan testi yaptırın net çıkar
Tklc Esnsntrk yok eşim göreve gitti son birliktelikten 10 gün sayıp yaptım pko var bazen tam gününde olamıyorum
-dmlaklnc0 Bende de yapar yapmaz çizgi çıkmıştı kan testi verdim sonuç pozitif çıktı bence acile gidip kan vermelisin
Tklc Feyyzaa bende pek güvenemedim maalesef ama bende daha önce prodoctor da yalancı pozitif verdi maalesef
Selo3 Benimde testim böyleydi baya erken farketmiştim erken gebelik olabilir 2 günde bir kan verip betada artış var mı bakın bence ☺️
Tklc Feyyzaa yanlış okumuşum o zaman kusura bakmayın evet ilk gebeliğimi onunla anlamıştım kan sonucum 12 idi pozitif vermişti ama her eczanede olmuyor maalesef onlar internetten söylemek lazım
Selo3 Tklc erken gebelik yapın bende 3 test yapıp gitmiştim kaset testte çıkmamıştı hayırlısı olur inşallah 🙏☺️