Esma006 Akkddo_22 yiyecek ekmeği var ise gelir canım bende 11 gün oldu doğum yaptım 2 gün yaşayabildi
minismom Akkddo_22 ilk hamileligimde sık idrara cıkma akıntı uyku hali bel ve kasık agrısı vardı ikincisinde hic belirtim olmadı 2 gun gecikmeyle test yaptm oyle ogrendim
Bir1kelebek Akkddo_22 bence gebelik var ağrılarım var diyorsun testte böyke silik çıkmış 🫠☺️ olsun canım üzülme birlikte büyürler Allah kolaylığını verir inşaAllah 💓 arkadaş olurlar birbirlerine ☺️
Fnur6435 Akkddo_22 çok yalancı pozitif çıkardığını duydum. Umarım vardır en güzeli reglin gecikmesini beklemek
hizlivecocuku Esma006 başınız sağolsun çok üzüldüm rabbim acınızı dindirsin eğer sizi üzmeyeceksem nedeni neydi
Akkddo_22 Bir1kelebek gurbete olunca herşey daha zor olıyor bi de kanım pıhtılı oldu için 9 ay kan sulandırıcı vuruldum beni korkutan onlar sanırım
Esma006 hizlivecocuku 37.haftada plesantadan ayrılmış kanama ve kasık ağrısı ile alındım sezeryana acil
Eslem2112 Esma006 çok üzüldüm canım allah sabırlar versin twz cakitte sağlıkla nasip etsin inşallah 😔🙏