evinsekmann Bebekler gazlarini ve tuvaletlerini nasil rahat yaparr lutfenn tecrubeli anneler oneri verir misinizzz
Meleekdincc evinsekmann ben ilk gebeliğimde ayaklarına hafifce karnına çekip bir kaç saniye sabit tutuyordum çok rahatlatıyor kakasını yapamıyordu çocuk Dr saf zeytinyağı al eczaneden poposuna sık dedi o şekilde yaptım baya iyi geliyordu tabii her bebek farklı oluyor
Zeyzeyy- evinsekmann biz gaz damlası kullanmıştık kızımda karnını ovuyordum ayaklarını bisiklet sürer gibi yapıyordum inşallah iyi gelir bebişe
asena9 evinsekmann biogaia probiyotik damla+sab simplex Ek olarak bir iki çay kaşığı çörekotunu kaynatıp suyundan veriyordum ben iyi geliyordu. Karnına clinikid masaj yağıyla masaj yapabilirsin
3_bebelianne evinsekmann Zeytinyağı ile karın ayak masajı yapın birde aşırı gazı oluyor kaka yapamıyorsa zeytinyağı verin ekstra gaz damlasıda kullanın tabi
Yaseminblkcn Benim oğlum da aşırı gazlıydı gaz damlası aldık tek başına işe yaramadı sonra doktorumuz probiyotik damla da verdi ikisiyle beraber bayağı fark etmişti doktorunuza danışın eğer probiyotik önerirse faydasını görürsünüz diyor düşünüyorum
evinsekmann Yaseminblkcn gazlı mı bilmiyorum ama bağırsaklarından ses geliyor…ve sanki tuvaletini geç yapıyor biraz
Yaseminblkcn evinsekmann eğer ayaklarını karnına çekip şiddetli şekilde ağrıyorsa gaz olabilir ama şöyle söylim karnından ses geliyorsa kakasını falan kontrol edin alerjik bi durum da aşırı sancı yapar bebekte doktora danışmakta fayda var
evinsekmann Yaseminblkcn söyledim ama normal dedi,sadece sabah yapti kakasini sabahtan beri bekliyorum yapmasini
evinsekmann 3_bebelianne uyuyor gaz sancısı olsa boyle guzel uyumaz herhalde ya,ama hep ustten cikariyor gazini alttan cikardigini gormedim hic 10 gunluk daha