Kızlar ben merhaba ben normalde sata göre 21 +3 haftalık olmam gerekiyor geçen hafta detaylıya gittim cerrah paşaya bebeğim 19 haftayla uyumlu çıktı bana dediki bi hafta sonra tekrar gel bugün gittim hala aynı hiç gelişmemiş 21 haftalık olması gerekirken 19 haftalık çıkıyor perinatolojiye sevk etti oraya gittim ordada aynı çıktı yani 2 hafta geriden geliyor ve geçen haftadan ber ç gelişmemiş olmasıda beni çok korkutuyor çok ağladım haftası çok küçük yarın yine gel dediler amniyon sentez istediler ama onu yapmak istemiyorum kan verdim yarın yine gidicem Allah için böyle olup sonra bebeğim gelişimi tekrar devam eden varmı çok korkuyorum gelişimi öyle kalıcak diye haftamızda çok küçük kilosu 280 gr çok düşük en alt sınırda dedi doktor organlarına baktı bi sorun yoktu beyni gelişmiş kalbindede sorun yoktu bağırsağında bi parlaklık var dedi ama beni tek korkutan gelişim geriliğinin olması geçen hafta bi hafta gerideydi bu sefer iki hafta geride gerçekten çok kötüyüm ilk bebeğimizde 36 haftada kaybetmiştim dekolmandan bundan bi öncekide 8 haftalık kalbi durdu yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum nüye böyle oluyor kan sulandırıcıda kullanıyorum