Sansannesi Kızlar 30 +1 günlük hamileyim ilk çocuğumda da tansiyon sorunum vardı ama bu gebelikte çok fenayım. Sürekli yatış veriyolar bana ama oğlumu bırakacağım kimsem yok annem kanser hastası eşimin ailesi aramaz sormaz o yüzden tedaviyi red edip çıkıyorum hastaneden sürekli. Tansiyonum 14.9 15.9 16.9 alfamed ve corasprin kullanıyorum diyet yapıyorum bide şimdi 1 günlük idrar biriktiriyorum ki protein var mı yok mu diye bakacaklarmış olurda çıkarsa protein bu şekilde 36 haftaya kadar gelen var mı ne yapmalıyım bilmiyorum çokta korkuyorum üzülüp ağlıyorum sürekli
Mrvsmt2502 Sansannesi durumunuz iyiyse özelde çocuğunuzla birlikte yatın . Gebelik zehirlenmesi ciddi bir durum ihmale gelmez lütfen gidin. Ayrıca ağlamak stres yapamkta tansiyonu yükseltir
anneolmakneguzel_ Sansannesi evet gebelik zehirlenmesi yapabilir. Tedaviyi kabul etmen gerekiyor Allah korusun sana ve bebegine zararlı. Bi çaresini bul canım mutlaka tedavi ol.
busebasaran06 Sansannesi Canım bence yatıp tedavi görmelisin Allah korusun çocuğuna bisey falan olur , oğlunu da yanında götür dursun bisey olmaz 😭😭
Nazf Sansannesi çok ama çok geçmiş olsun Çok üzüldüm bırakacak kimsenizin olmamasına ama ya birini bulmanız gerek ücret dahilinde belki yada doktorunuzla konuşun çocuğunuz da yaninizda kalsın. Baya ilerlemiş gebelik haftanız size de bebeğinize de yazık 🙏🏽 Allah yardımcınız olsun
Sansannesi Diyet yapıyorum çokta güzel besleniyorum şeker tuz yok hayatımda ama kilolu bir insanım bide tansiyon genetik bizde
Pnrdrsn Sansannesi stres yaptıkça tansiyonun oynayacak. Dua et zikir çek. Kendini rahatlat. Eşin bu durumda destek olsun. Kizinla ilgilensin. Senin yanında olsun. Böyle durumlarda eş sakinleştirir bence anneyi bı tek.. Allah’a emanet et bundan sonraki süreci. Allah’tan iste. Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
[silindi] Durumunuzu doktora anlatırsanız çocuğunuzun sizin yanınızda kalmasına izin verir, ben de hastanede çalışıyorum çok kez bu şekilde hasta gördüm , yanında çocuğuyla beraber kalan. Doktorla görüşüp anlatıyorlardı doktorlar izin veriyordu kalmasına