Meralim09 Kızlar anne yanı yerine park beşik almak istiyorum önerilerinizi yazarmısınız mobilya beşik aldım ama yattığım yerede park beşk alsam mı
Annem Meralim09 cnm ben daha yeni aldim fiyatina gore cok uygundu. 300 tl bisey. Ucretsz kargoyla geldi. Trendyoldan mint yesili park besik Cok da guzel goruntusu 5 dkda da kurdum. Bence tam aradgn bisey cristal baby yaziyordu sanirim
DuyguDuman Meralim09 park yatak kısa zaman kullanımı ve kapladığı alan için bana gereksiz geliyor. Sonuçta mobilya yatağı zaten var. Onun yerine ne kullanılabilir ?
Meralim09 Annem https://www.babymall.com.tr/urun/crystal-weenie-oyun-parki-crs-421-pembe?gclid=CjwKCAiAkrTjBRAoEiwAXpf9Cczm5ckTdwbvWH-5MnB4S5ApeCA28CZYcGfBiDxvOcVnVC2SRH9HixoCSmwQAvD_BwE bumuki
Annem Meralim09 park yatak besikde dönencesi var ara kat aparati var sallanabilirligi icin aparat var Yatagi yok ben onu baska bi yerden temin ettim
Annem Meralim09 evet bu ama ben 300 e aldim ve aynisi canim gercekten de gordugun gibi geliyo renk filan ayni acik yada koyu degil ben orda yesil bolan varya onu aldim mavi diye geciyor rengi ama mint yesili aslinda bana gore 😃