Anneolucamm Merhaba kızlar, pazartesi günü antalya eğitim araştırma opu yapıldı ama o günden sonra hiç aramadılar eğitim araştırma da tüp bebek yaptıranlar anlatabilir mi süreç nasıl ilerliyor kaçıncı gün arıyorlar
Ebrueren1 Anneolucamm ben özelde yaptırdım 3. günden sonra gün aşırı arayıp embriyo kalitesine göre bilgi veriyorlar.
Fusya Merhaba süreciniz nasıl ilerledi? Memnun kaldınız mı? Hangi doktorda yaptırınız? Bende tüp bebek yaptıracağım araştırma sürecindeyim. Fiyatlar özele göre nasıl?
Anneolucamm Fusya Merhaba şuan embriyom donduruldu 2.regl olmayı bekliyorum transfer için. ben opu+ hastane toplam 16 bin ödedim iğneler vs 12 bin civarı ödedim aslında bu maddi durumunuz yaşınız ve sorun var ise ona göre değişir çünkü süreç yaklaşık 5-6 ay sürdü opu’ya kadar olan kısım. Eğer zaman sıkıntınız yoksa denenebilir çünkü özeller aşırı pahalı ve çoğu hastane artık ticarete dökmüş bu işi saçma sapan gerekmeyen şeyleri de istiyorlar ve çoğu şey de sorun olsa bile yine de yapıp boşuna umut bağlamış olunuyor. Devlet hastanesin de tüm tahliller vs detaylı inceleniyor sorun var ise çözülmesini bekliyorlar. Bence tek eksi yönü istediğiniz anda yetkiliye ulaşmamanız onun haricin de sorun yaşamadık. Benim dr Burak bey kendisinden memnunum sorun yaşamadım
Fusya Anneolucamm canım biz de erkek faktörü var ben 26 yaşındayım bir problem yok çok şükür. Ama eşimin sperm sayısı çok az. Ve anladığım kadarıyla ciddi bir fiyat farkı oluyor. Peki neden beş ay sürdü canım? Yani normali mi bu tedaviye göre mi değişiyor? Bir de bu ücreti beş ay önce mi ödedin? Çok uygun çünkü. İnşallah sımsıkı tutunur bebeğin sana💕
Anneolucamm Fusya Çok teşekkür ederim Allah razı olsun :) Muhtemelen size de 3 kere sperm testi ister ondan sonra rapor verir ve başlarsınız erkek faktörü olunca öyle oluyor. bu ücreti temmuz ayında ödedim ben şuan artış oldu mu bilmiyorum. Evet çok fazla fiyat farkı var maalesef ve bizim de durumumuz özel için yeterli değildi o yüzden devlette başladık
Fusya Canım bir arkadaşım da o hastanede çalışıyor oraya güvenebileceğimi söyledi inşallah hayırlısı olur. Ben de ilk seferde orada denemeyi düşünüyorum. Böyle bir imkan varken özele kat kat fazlasını yatırmak istemiyorum. Seninle konuşmamda çok iyi oldu teşekkür ederim
Anneolucamm Fusya Ne demek Rabbim bu yolda emek veren herkesin kucağını doldursun Allah yardımcın olsun