Cokistersengelerbence Yaprakunallar malesef canım çizgi göremedim. Ben de az önce test yaptım gecikmenin 3.günündeyim ve negatif…
mrvrm Bacım bu nasıl efekt 😂 ay güldüm valla. Ama çok mantıklı efektle bakmak. Ben sadece siyah beyaz bakıldığını görmüştüm. Teste gelirsek de maalesef çizgi göremedim 🥹
Yaprakunallar mrvrm ahah uygulamadan bulmustum bende işe yarıyor ama 🤣🤣🤣 beklemeye devam edeceğim o zaman normalde hiç şaşmaz adetim dün sabah olmam lazımdı enteresan ya
mrvrm Yaprakunallar benim de hiç şaşmazdı. İki ay önce falan 5 gün geçti. Koşa koşa gittim kan verdim özelde. Negatif çıktı. Sonraki gün de regl oldum. Burada da sonradan pozitife dönenleri o kadar çok okuduk ki. Nasip işte. Rabbim nasibimizi kolaylaştırsın inşallah isteyen herkesin 🙏🏻❤️
Yaprakunallar Cokistersengelerbence ay çok enteresan ya sabah 11 de noktacık açık ten rengi akıntı geldi baska gelmedi az önce yine gittim yine öyle açık renk gelmiş minnacık peçeteye anlamadım regl belirtimde yok
Cokistersengelerbence Yaprakunallar benim de hiç gecikmezdi. Sizde yine lekelenme var ya gelecek ya da yerleştirme kanaması diyebilirsiniz. Bende hiçbiri yok yumurtlama be çatlamayı da biliyorum muhtemelen stresten olmadı bu ay da
Cokistersengelerbence Yaprakunallar acaba kan versem mi diyorum ikilemde kaldım. En azından kafamdan tamamen atmış olurum o ihtimali diyorum.