Onurbanuu Magnorm 365mg tablet suya atılp sabah aksam verdı iyi mi sizce kızlar kullanan varmı ağrılarım ıcın ıstedımde 10 haftadayım
Ayseguls_baby Onurbanuu komşum hamilelikte kullanmış faydasını görmüş canım bana da önermişti ama ben özel aldım çok memnunum ağrılarım hemen geçti
3_bebelianne Onurbanuu Benim D vitamini magnezyum balık yağı içeren bir takviye edici gıdam var çok iyi geldi ağrı sızı vesaire kalmadı
goncasln Onurbanuu günde bir kere içiyordum son tahlilde yükselmediğini görünce ikiye çıkardık ağrılarım yok denecek kadar azaldı ama çok şükür 🙏 iyi gelecektir sizede
Meyra19 Onurbanuu bana çok fayda etmedi açıkcasi ocean extramag 200mg aldım akşamları iciyorum demir ilacinida ocean döndüm receteli yazılan aşırı kabızlık ve şişkinlik yapmıştı
Onurbanuu goncasln gunde ıkı yazıyor ama bır kere demedı bana normalde gec verıcektı agrışarım vardı bıraz oyuzden verdı ıkı tanede sorun olmaz degıl mı
goncasln Onurbanuu sorun olmaz bende çok erken haftalarımda kullanmaya basladım bacak ağrım coktu daha yeni 2 ye çıkardı değerim düşük diye 22 haftalık olduk