Damla_111 @mrp2023 Acile gittim kanama yoksa önemli değil dediler ama birden su boşaldı kanama olursa kork dediler daha yeni dediler ama ben çok korkuyorum
Niiillloooyaaa Damla_111 tovbe tovbe valla ben su mu bu haftalarda duymadim ama ultrasonla baktilar ve boyle dedilerse kese saglam demektir
Damla_111 @mrp2023 idrar kaçırmış olabilirsin dediler ama ondan önce lavobaya girmiştim çıktıktan 5 dakika sonra birden su boşaldı
Mummybaby Damla_111 geçmiş olsun. Benim de başıma geldi ilk gebeliğimde dediğin gibi idrardan sonra geldi ben de doktora gittim tahlil istedi idrar enfeksiyonu çıktı bundan dolayı idrardan sonra mesane tam boşalmadığı içşn böyle gelebiliyormuş. Çok muallakta kaldıysan daha kapsamlı bir kontrole git canım
Sultansultis ne kadar miktarda su geldi? belki sadece akıntıdır. ben uzun süre yatar ya da oturursam ayağa kalkınca bi ıslaklık oluyo ama akıntı olduğunu düşünüyorum hamileliğimin başından beri çok bol çmiktarda çünkü
Damla_111 @Sultansultis Lavabodan çıktım daha sonra oturdum ayağa kalktım iç çamaşırım bayağı ıslandı bacağım bile ıslandı hemen acile gittim kanama olursa sıkıntı dediler ama birden aktı idrarım da yoktu