demirrleydi_ kayrasu ben folbiol kullandım 13.haftaya kadar şimdide doktorum ferrum yazdı demir ilacı ondada folik asit var
minimomy_ kayrasu sadece folikasit kullanmak istemedim daha fonksiyonlu daha çok vitamine sahip içeriği olan İ mom omega kullanıyorum ilkinde de kullanmıştım 9 ay ve doğum sonrası ikinci gebeliğin yine aynı şekilde ilerleyeceğim
Cans__ minimomy_ sonuna kadar imom omega mı kullanmıştınız benimde öyle oluyor da şu anda son 1 ay kaldı devam etmeli miyim
merveerkaann lim1oata 7 haftalık hamileyim bana da doktor bunu önerdi aç karnına mı kullanıyorsunuz tok karnına mı siz
Aleynadiyorki Folibol kullanıyorum gebelikten önce başladım eczacı iki kez onu önerdi. Doktor muayenesinde dr a sorucam yine de
Tubita Aleynadiyorki doktorlar folbiolün hamilelikte yüksek olduğunu söylüyor o yüzden daha düşük dozlu içinde tüm içerikler bulunan takviye veriyorlar genelde
Betusle Ynckpgn bende regenesis Max kullanıyorum doktor ne zamana kadar kullanmanızı söyledi bana doğuma kadar devam dedi
Ynckpgn Betusle bana süre olarak bişey demedi iki hafta sonra kontrolüm var o zmn 3 aylık olacam sorarım
tubanurge kayrasu çocuk düşündüğüm zaman 3 ay folidoce kullandım sonra kullanmayı bıraktım 6 ay felan hiç kullanmadım düşünmeyi de bırakmıştım sürpriz yapınca i Mom omega önerdi doktorum onu kullanıyorum