Eliffbaby ErsBegAs kolay gelsin canım ben de malzemeleri aldım ama kumaşa neyle geçiriyorsun şekilleri onu da halledince başlayacağım artık tasarımımı tamamlayayım
Accountant ErsBegAs en iyisi çocuğu streçlemek 😂 bence güzel fikir olmuş ama vakum teyzeleri durdurmaya yeter mi bilemedim, bir tane de fotoğraf çekmek yasaktır yapabilirsin o da lazım
Accountant ErsBegAs senin kitlen nasıl bilmiyorum ama arkadaşımın çocuğunu çekip millete atıp duruyorlardı 😀
ErsBegAs Eliffbaby canva üzerinden tasarlıyorum, beyaz kağıda pc üzerinden alıp ardından karbon kağıdı ile geçiyorum 🥹😍 bazen de (bej kumaş daha inceydi) kumaş inceyse direkt pc ekranından kumaşa çiziyorum 🥹
Eliffbaby ErsBegAs anladım canım ben de karbon kâğıdıyla idare edeceğim artık biraz az geçiyor benim kumaş kalın.
keyfimin-kahyasi-misin ErsBegAs oh en iyisi ama yanindads gezdirmen laizm djdjd Bı arkadaş kaşla göz arasında öptü öpmek yasak Doktor Yasakladı bende istemiyorum dedim bı çocuk sende mi var dediler dkdkd Bende var evet dedim uzun süre bir trip yedim 🙄😂😂😂
Meri3535 ErsBegAs evet evet aman kırmayalım denecek. O günleri düşündükçe geriliyorum. Sen en iyisini yapmışsın. ☺️