edabolukbasi3- ay sıcaklardan midem bulanmaya başladı Allahın gücüne gitmesin ama bu nedir ben bir de karadenizdeyim akdeniz güney doğuyu düşünmek dahi istemiyorum
bilgemomy edabolukbasi3- Marmara bölgesindeyim bu hafta çok fena gece bile yatılmıyor ve bunun ağustosu var 😬😬 ve ben bütün hamileliği yazın bitiriyorum resmen akcşcğvğg🤣🤣🫨🫨🫨
Accountant edabolukbasi3- nefes alamıyorum ve sıcaktan ağlıyorum soğuk su içmekten vantilatöre yapışmaktan hapşırmaya başladım gittim klima aldım cumartesiden beri gelip kurmalarını bekliyorum klima kutuda karşımda duruyor yanımda ama dokunamıyorum
Smyye1B Accountant Sen eşittir ben 🫠 Bende dört gözle bekliyorum kurulumu cumartesi kavucagiz klimamiza 🫠😅
yildizkaradag beydossss ayyy Allah size sabır versin gerçekten. 1 ay önce falan memleketten dönerken arabayla Diyarbakır’da bir benzin istasyonunda durduk sabah saat 10du ve 39 derece sıcaklık vardı. Kasada ki beyefendiye bu ne sıcak dedim adam bana abla daha serindir ne sıcağı öğlen olmamış ki dedi 😂
mucizebebegimmm edabolukbasi3- Akdeniz’de maraştayım yanıyor bacım yanıyor 😂😂😂 yiyorsa klimasız otur buralarda.
sedoskoli Merhaba bugünün sıcağında bebek hareketlerini daha az hisseden var mı aranızda? 28 haftalık gebeyim sıcaktandır diye düşünüyorum yarın kontrol randevum var ama sizce acile gitmeli miyim?
aybalasmom sedoskoli biraz tatlı şeyler yiyip uzanın. Günün orta saatleri olduğu için şu an hissetmemeniz de normal bence. Yarın gittiğinizde sorarsınız
Herseydenbiktim edabolukbasi3- Adanayı demek istemiyorum artık her sıcaklar postuna benim ortama Adana ile girişim 😂😂
MadameTussauds edabolukbasi3- Simdi de bu posta hava atayim bari durun Konum Almanya Hava 23 derece 😎😂