Sibelemre Ya sabahtan beri çocuğum karnımın sağ tarafına toplaniyo acitiyo sol taraf boş sağ çok acıtiyo çok sert oluyo sizce neden kasılma nasil oluyo bilmiyorum nolur yardımcı olun
Hmyr_ygt Sibelemre benim ki de aynı canım kendini öyle kasıyor ki karnıma çivi çaksan girmez o derece 😄
Aysesare Sibelemre benimde öyle oluyo. Bazen hareketli bazen hareketsiz yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek 🤦🏻♀️
Balboncugum Bende de oluyor canim eşimde de doktora gidelim diyor bende istemiyorum gakuba normalmis sertlesmesi
Sibelemre Balboncugum korkuyorum eşim çalışıyo ve hastane çok uzak erken doğum filan olur diye kalcamin üst kısmı da ara ara ağrıyo 😭😢
Belinayim Sibelemre benimde öyle oluyor canım son 1 aydan beri ama hiç bir sıkıntı yok ağrı sancı da yok can yakıyor ama oldun duan 36 haftaligiz hala oluyor normal bence
Aysesare Sibelemre evet hareketsiz dediğim çok hareketli değil alanı daraldı sanırım ondan bakalım ne dicek doktorumuz 🙏
Sibelemre Aysesare benim göbek çok çıkmadı zaten ama bu kadar hareket etmedi normalmi hicmi uyumaz bu Kız 😳