senemyetis Kızlar adetin 1 gün geçti awox ta çıplak gözle silik çizgi görüyorum awox kuruma çizgisi bile vermez diye okumuştum lütfen yardım edin 2 ay önce bebeğimi kaybettim kürtaj oldum 🥺
HK2112 senemyetis awox yanıltmıyor genelde canım hayırlı olsun :) bu ay nasıl değerlendirdiniz ilişki sıklığınız nasıldı acaba ben de aralıkta kürtaj oldum
senemyetis HK2112 Canım inşallah ikimizde sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz Son adet tarihim 8 haziran 7 mayısta kürtaj oldum malesef kalbi durdu 9. Haftada Yumurtlama günlerinde özellikle ilişki oldu 2 günde bir
senemyetis Mamiko_2020 allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin lütfen benim içinde dua et yaşadığım acı 2 aydır beni bitirdi
HK2112 senemyetis benim de bu ay öyle oldu inşallah tutar benim çok hafif insülin direncim var bu ay spora gittim beslenmeme dikkat ettim sayılır olmazsa diğer ay hiç tatlı bir şey ağzıma sokmayacağım :D
senemyetis HK2112 İçimi o kadar rahatlattın ki allah senden razı olsun allahım isteyen herkese nasip etsin
HK2112 senemyetis amiiin Allah razı olsun canımm sen de kan verip netleştir istersen veya bir kaç gün daha geçsin öyle nasıl için rahat ederse :)