keyfimin-kahyasi-misin yenidengebe761 baya yapmasanda bebek anlık emfeksiyon kapmasin diye mecbur zaten değiştirilecek
Niiillloooyaaa yenidengebe761 orayi gostermiyolar ki esine bas tarafinda oluyor esin sogumaz merak etme sen 😅❤️
Niiillloooyaaa yenidengebe761 cok zor cok nadir o bok illa cikacak koca cocukgu cikartiyoruz askim kolaymi 😅
Seval392 Gamzeeakt o sırada yanlış okunma derken de kılmaya hiç bilmeyen bir kadın olarak gülüyorum dayım akılmasıyla popo kılması nasıl oluyor ki arasındaki fark ne nasıl yapılıyor
Niiillloooyaaa yenidengebe761 amin cunlemize amaan bosver sen dogurda sic batir bacim bisy olmaz dogumdan sonra hic umursamiyosun zaten 😅
3_bebelianne @yenidengebe761 Ben yaptım🤣🙈 Doktor ebe hemşire tüm ekip gördü sorun yok dediler alışmışlar artık
veramommy yenidengebe761 hayatının en normal durumu öyle düşün adfgh çok pis durum ama o an asla umrunda değil o yüzden sadece ıkın ne çıkarsa bahtına gahahsjjs
Elifmehmetemin yenidengebe761 valla istemsizce gelebiliyor canım maalesef ama kimse bişey demiyor demedi banada devlet hastanesinde yaptım doğumumu da sağolsun anlayisliydilar bu konuda
minimomy_ yenidengebe761 yapmaya zorluyordu doktorlar ve ebeler ıkınırken kakanı yapıcaksın göreceğim diyordu zorluyorlar utanma sıkılma olması gereken bu kakanı yapar gibi ıkınıcaksın diyorlardı