umutluanne7 Mor-kelebek Aşkım ben Esilayı da çok sevdim . Hatta geçen gün kuran okurken de denk geldim Akşam üstü güneşi 😍
umutluanne7 Seher_87 Aybükeee kalp ben bu isme de çok ısrar ettim birde Ayça ama yok diyor eşim olmasa herşey çok kolay 😆😆
Otuzarti3 umutluanne7 Meryem tek başına yeterli bence :) iffetli kadın seçilmiş kadın Meryem annemiz ☺️ Bunu düşünüp kızımında öyle olduğunu düşünmek çok güzel bir his 🥰🩷
Aymirasu umutluanne7 valla ben hangi ismi soylersem kocam ona odaklanıyor ama sen nasıl ikna edersin bilemicem canm😆😆
3_bebelianne umutluanne7 36haftadayım benimde tam net değil Elif Defne idi şimdi Elif Ada değişir daha diye umuyorum😂 Ben saydıkların arasından Defne ismi diyorum
momkrm19 Seymatrkay selam bakış açınızı sevdim ben de isim konusunda kararsızım seçenekler bunlar olsaydı hangisini seçerdiniz merak ettim 😍 Beren Birce İrem (“ sahte cennet “ konusunu araştırdım ama emin değilim) Neşe Hale Selen
Seymatrkay momkrm19 Bakış açıma genelde sinir olurlar bu konuda :) ama beğenmenize memnun oldum. Beren güzel bir isim. Hale güzel bir isim. Bu iki isim konulabilir. Benim bir arkadaşımın kızının adı Beren Su idi. Ama ben olsam Hale koyarım. Eski isimlerden. Bilinen bir isim. Günümüzde ise neredeyse hiç konulmayan bir isim. Hem de zarif bir isim.
Ruruu Ayseguls_baby evett hatirladim 🤭 evet ya cok sukur dun bize de doktor %90 kiz dedi cok heyecanliyiz 😍🌸
Ipek321 umutluanne7 benim kızımın adı Duru Ravza ben çok seviyorum ve fikir olsun size de Ayrıca bende şuan hamileyim kızım olsa Defne Hafsa’yı düşünmüştüm 💖🥰