nagihan14 İlk gebeliğim o yüzden anlayamıyorum. Karnım toplanıyor rahimde ağrı ve baskı var. Belimde de ağrı var uzanmama rağmen ağrı gelip gidiyor sizce hastaneye gitmeli miyim? Perşembe kontrolüm var bekleyim mi
hamcokelek33 nagihan14 benim doktorum dinlendiğinde geçmiyorsa mutlaka haber ver bana demişti, dinlendiğinizde azalma oluyor mu
tugba-yusra nagihan14 bende de dün aynısı şikayetler vardı dün gece acile gittik yatış verdiler sancım çıktı ciğer geliştirici iğne falan yaptılar bence sende git ihmale gelmez
Tugce-Kbd Bendede belim ve bacak aramda ağrım var bebek toplanio normale dönüyor sık sık ersembe benimde kontrolüm var 39. Haftadayım ağrınız yoksa bekleyin
nagihan14 Tugce-Kbd yarına aldım randevuyu erken doğum riskim var rahim darlığından dolayı. İnşallah bir sorun yoktur
MaviNur25 Bende yaşıyordum böyle o haftalarda ve gittigimde 2 cm acıklık olmustu dikkat et canım takipte kal
nagihan14 MaviNur25 yarına aldım kontrolü canım. Bende tedirgin oldum 3 gündür mide bulantısı ve kusma da var. Alttan muayene acıtıyor mu
Merve6521 nagihan14 bence bekleme benimde 35. Haftam bugğn hafif hafif ağrılarım vardı böyle 1-2 dk sürüp geçiyordu artık korktum acile geldim sancılarım çıktı nstde korkutmak istemem ama erteleme şimdi serum falan veriyorlar ertelemek için dikkat etmekte fayda var
MaviNur25 nagihan14 acıtma değilde değişik bir şey anlatılmaz yaşanır 😂😂 kasma kendini relaxs ol bi şekilde bakıyolar zaten mecbur
nagihan14 Merve6521 seninde bulantı kusma oldu mu peki ben 3 gündür geceleri hep kusuyorum. Acaba o bir belirti mi
Merve6521 nagihan14 hayır olmadı ama hormonlarla alakalıysa belki senin vucüdun farklı tepki veriyordur yarın lütfen randevu saati bekleme hemen git
nagihan14 Merve6521 gittim ama nst de sancı çıkmadı haftaya tekrar çağırdı. Reflüm olduğu için mide bulantısı normal dedi
MaviNur25 nagihan14 korkma bacım istesende istemesen mecbur olunuyo bazen 😂 ben 32den 38haftaya kdr ne ebe kaldı ne etkek doktor kaldı baktır baktır pertim cıktı 😂 bgn en son doğum kontrolu oldu kapanısı yaptık şükür
nagihan14 MaviNur25 kanamam oldu benimde her hafta spekulum ile bakıldı. Açılma var diye de mi aynı şekilde bakıyorlar. Ağlamıştım resmen çok zordu. Sezeryan sonrası da bakıyorlar mi 🙈
MaviNur25 nagihan14 açılmaya parmakla bakıyorlar malesef biraz ittirerek falan hafif acıma oluyor haliyle Sezeryanda bakılacagını düşünmüyorum ben normal yaptım o yüzden baktıda sadece dikişlere ama bişi yapmadı