Ipek321 Sekerr_46 Ayy yiaa bunu duymak ne güzel valla siz de öyle icim ısındı size çok mutlu oldum çok 🥹🌸💖
Flzak Ipek321 benimde ilkte yoktu ikincide var erkek bebesi diyeymiş öule dedi doktor ben artık buz kalıplarıyla dolaşıyorum
Ipek321 Flzak yaa evet şuan oğlum olacak ama benim kızımda da vardı 🥺 ben doktora sorduğumda kan tahlili istedi temiz çıkınca hormonlardan dedi brnde artık burdaki arkadaşlarımın tavsiyeleri ile ilerlemeye çalışıyorum
Serifenurx Şuan 31 haftalığım geçen haftalarda bende de oluyordu normal bir şey şeker yok ben de. Yine bazen ayaklarım yanıyor soğuk su tutuyorum ve kurumadan krem sürüyorum nemli kalınca rahatsız etmiyor canım
Ipek321 Serifenurx Dimi biri daha dedi nemli kalınca iyi okuyor diye bende kolonya sürüyorum serin serin oluyor öyle uyuyorum ama işte arada k da kâr etmiyor. Yankiz değilmişim artık böyle böyle geçecek günler idare edeceğim sizlerin tavsiyeleri de çok kıymetli çok teşekkür ederim bazen gece uyanıp ağlıyorum ama geçecek er yada geç napalim 🙏🏼🌸
[silindi] Ipek321 Hıı pardon o zaman ben kürtaj olduğum zamanlardan belki hatırladım şimdi 7+5 ama ortada bebek yok
Ipek321 [silindi] yaa Anladım canım benim üzülme lütfen ben ne desem boş belki ne denir onu da bilmiyorum ama inşallah boş değildir. Güzel haberler verirsin bize Rabbim yardımcın olsun canım benim 🤲🏼💖