32 haftalık hamileyim ve artık kendimi o kadar çirkinleşmiş hissediyorum ki anlatamam. Aynaya bakmak bile istemiyorum 🥺 toplamda 10 kilo aldım ama o kadar genişledi ki vücudum sanki 20-30 kilo almış gibiyim. Erkek bebek hamileliğinde göbek büyür sadece diyorlardı benim her yerim büyüdü sırtım, bacaklarım, kalçam… üstelik aşırı derecede çatladım bir de 🥺 göbeğim harita gibi , belim , üst bacağım diz kapağımın orda bile var o kadar aşağılar bile çatladı ve rengi kırmızı o yüzden çok belirgin. Çok canım sıkılıyor kendimi görmek bile istemiyorum. Bebeğimin canı sağ olsun tabi ki inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Allah ama bir daha eski halime dönemeyecekmişim gibi hissediyorum ve çok üzülüyorum. Hiç böyle olacağımı düşünmemiştim annem ve ablam bile çok şaşırıyor sen kime çektin böyle oldun diyorlar daha çok canım sıkılıyor 🥺 söyleyip söyleyip sonra da olsun sağlıklı olun da gerisi önemli değil doğumdan sonra spora gidersin , çatlak tedavisine gidersin diyorlar iyice psikolojim bozuldu 🥺