Selim_Alparslan deniz_45 Olsun canım her geçen gün fiyat artıyor. Bizde 30 olduk almadım henüz cok kararsızım ya hangisini alacağıma
deniz_45 Kbrrr002 canım hangi modeli alırsan al içindeki yatagı incecik 5 santim olmalı diyorlar istersen yatagı ayrı alabilirsin
AysuPolat deniz_45 evet bende aldım incecik olan yatak değilmiş oyun matı altta oyun oynarken oraya koyulucak bende yatak alacam dün geldi benimde yatağım kurduk doğum inşallah ağustosta bizim E bebekten almayı düşünüyorum yada civvilden
deniz_45 AysuPolat ben trendyoldan aldım evet oyun matı ama sözde yatak hediyeli diyip oyun matı göndermişler bişey anlamadım hayırlı doğumlar dilerim sizede🌸
deniz_45 Selim_Alparslan aynn durdukça fiyatı yükselir diye şimdiden aldım inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur sizede hayırlı doğumlar şimdiden🌸
Selim_Alparslan deniz_45 E bebege gittim dün Elele yi asla onermediler 🙄 Prego var aklımda onu düşündüm simdide
deniz_45 Selim_Alparslan valla hem burda çok önerildi hemde trendyolda yorumu çoktu yıldızı yüksekti o yüzden onu aldım bakalım kullanınca görücez
Selim_Alparslan deniz_45 bende şaşırdım kuzum yani neden diye sorduğumda fiyatının saçma şekilde pahalı olduğunu ve o fiyata daha kaliteli ürün alacağımızı soyledi 🙄 bende hep elele alırım diye düşünmüştüm ama eşimle başka bakıyoruz şuan beğendiğimiz farklı markalar oturdu kafamızda 🎊 sağlıkla buyusunler kullansınlar inşallah 🙂
Selim_Alparslan cakirbebek ölçülere bakmadık canım esim daha cok ilgili genelde o bana gosteriyor bende güzel veya çirkin diyorum😅 ama tam detaylı bakamadık net şekilde kafamızda oturursa eger buraya yazarım
mommy0806 Ben de aynı yataktan aldım bi de portatif beşik vardı önceden aldığım park yatağın ince yatağını beşiğe göre kestim beşiğe koydum, park yatağa yeni yatak sipariş verdim onu kullanacağım yoksa yatak demeye bin şahit yani ince sünger bildiğiniz
mommy0806 Selim_Alparslan O zaman satarken oyun matı hediyeli yazsınlar neden yatak hediyeli yazıyorlar. Saçma 😒