Meryem80 ozlemozturkk 12 haftalikken gittim göstermedi bugün 16 haftalığız az önce öğrendim oğlum olacakmış
Nursemom90 Ben 12 de fetal yaptırdım ama aynı hafta araştırma hastanesinde baya tecrübeli perinatolog kız demişti. Küçük haftalarda tecrübeli doktorsa anlıyor
yenianne51 ozlemozturkk Bende 13 haftalıkken öğrenmiştim doktora ve hastaneye bağlı tabikii devlette öğrendim ama doktorum çok tecrübeliydi
Hande123- ozlemozturkk ben de 7.haftayım,fetal dna testi yaptıracağız,ilk gebeliğimde de sağlıklı olup olmadığını öğrenmek için yaptırmıştık o testi yaptırınca 10. Haftada cinsiyet belli oluyor.
Seyma190623 ozlemozturkk haftaya gidicezz 13+2 baaklım gösterirse öğrenicez ama bence erkek sanki pipisi gözüküyor 😀
hamilegunlugum5 ozlemozturkk 18 de öğrendik ama benişim oturuyor diye hala %100 bişey yok detaylıyı bekliyoruz 🥰
Mutlu_Bir_Anne3 ozlemozturkk 11.haftalarda fetal dna testinde çıkıyor ama söylemeye de biliyorlar. Kişiye göre değişiyor, çünkü kimisi cinsiyet öğrenip istemediği bir cinsiyet ise müdahale ediyor.