Fatma-asar Perşembe günüde test yaptım negatif kızlar ben niye adet olamıyorum ne adet belirtisi var ne gebelik 🤣🤣
Elif_111 Fatma-asar aynısını bu ay yaşadım 11 gün gecikti 5. Gün ve 9. Gün test yaptım negatif çıktı hiç bir adet belirtim de yoktu artık gidip kan testi verecekken bi anda adet oldum normalde öncesinde ağrı yaşardım hiç ağrı falan da olmadı lavabo da fark ettim olduğumu
Nur_budak Fatma-asar geçen ay ilk defa benimde başıma geldi 10 gün gecikti 11. Gün regl oldum hiç adet belirtim falan da yoktu doktora normal herşey etkileyebilir demişti
Tontiss Fatma-asar benimde bu ay 8 gün gecikti kaç kez test yaptım bu sabah oldum havaların sıcaklığından diye düşündüm
nursemama Erken gebelik testi yapın eğer yapmadıysanız.ama benimde geçiyordu 10 gün bile oluyordu.takiiii bu aya kadar (:
nursemama Çıkardı illaki ama erken gebelik testleri 99 oran veriyor ondan dedim.Havalardan da olabiliyor işte benimde düzensizdi bi zamanında bi uzatmalı geliyordu falan ☺️
Fatma-asar nursemama hayırlısı diyelim sizde gebesiniz sanırım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻