Basakkkk QueenJ bende etlik lokman hekim de takipliyim ve 28. Haftamda başladım öncesinde bilkente gidiyordum gerçekten çok kalabalık sürekli farklı yorum farklı doktor hep bir baştan sağma beni tedirgin etti o yüzden şuan memnunum umarım doğumda da rahat olurum
Gg06 Basakkkk bende irade hocaya başlayacağım 24. Haftada. Aynı şekilde bende Bilkent şehir hastanesine gidiyordum ama doğumda kim olacak korkusu sarmıştı. Bi şey sorucam acil bir şey oldu mesela ne yapacağız lokman hekimime gideceğiz. Siz paket mi aldınız? Acil pakete dahil mi? Ben de hiç bir şey bilmiyorum 🤭 bu arada epidural normal doğumda pakete dahil değilmiş. Sezaryende dahilmiş.
Basakkkk Gg06 acil durumda direk doktorla iletişim de kurabilirsin ama her saat ulaşmak mümkün olmayabilir o yüzden acile gittiğinizde doktorunuza ulaşıyorlar zaten o yüzden acile gitmek daha mantıklı epidurali sormadım çünkü ilk doğumumda epidural sonrası çok problem yaşadım geçmeyen kalıcı bir bel ağrısı yaptı o yüzden inşallah gerek kalmaz
Gizmmis Cat98 üniversite hastanelerinde Prof veya doçentlere gidebilirsiniz hem çok iyi oluyorlar hem minimum bir ücretle özel gbi ilgileniyorlar isterseniz doğumuda o doktora yaptırbiliyorsunuz doğumdan sonra da özel tek oda tutabiliyorsunuz
adatuna Cat98 ilk kızımı çukurambar koruda doğurdum çok memnun kaldım şuan medicalpark Batıkente gidiyorum yine memnunum arkadaşım da orada doğum yapmıştı. İyi ve kaliteli bir hastane bulursanız sorun yaşamazsınız bence
Gg06 Basakkkk ay demeyin bende epidurala güveniyordum 🤭 acile gidince ücret alınıyor mu acaba? Yoksa paket dahilinde mi çok merak etmişimdir hep.
Basakkkk Gg06 bildiğim kadarıyla alınmıyor ama net birşey bende bilmiyorum malesef ama inşallah epiduralsiz güzel bir doğum olur çünkü gerçekten bel ağrısı berbat birşey