Salih Merhabalar, bebeğim küvezde 75gün falan kaldı için o zaman üzüntüden sütüm kesildi , önce peramatüre bebeklere verelecek evoviya midi onun peramature maması verdim , 3kg dan geçti zaman aptamil kullaniyorum , sanki çok gaz yapımış gibi , bebeğim şu an 4100g da nasıl beslense en iyi? İlk bebek oldu için bilmiyorum,
Rabia12 Salih aptamilin içerisinden çok fazla şeker var inanın bize de eczane demişti şaka gibi gelmişti onun yerine bebelac alın o da aptamil ürünü ama içindeki şeker daha az demişti denedik ben bir içtim az şekeri oğlum ilk istemedi şekeri icin ama sonra alıştı herobaby de kullandm ben onun şekeri ikisinden de daha az gibi geldi bana. Aptamil çok kötü bir Sekilde kabızlık ve gaz yapıyor bi de keçi sütü olan mamalar var adı suan aklıma gelmiyor onlar çok ağır her çocuk kaldıramıyor ama onlarda çok güzel
eljid Salih cnm bebelac benm oğlumda premature ve 29 haftalık doğdu onun sayesinde kilo aldı 1900 krn çıktı hastaneden şuanda 3.5 aydır bizde 7 kilo oldu maşallah kuzum hem çok güzel kilo aldirio hemde gaz sorunu olmuo aptamil verdim bin pişman oldum her hafta lawma yaptiriodm ogluma
xkyerva Canım bende oğluma hep aptamil prematil kullandım ama nasıl gazlı bi bebekti anlatamam ağlamaktan çatlıyodu çocuk 1 numara mamaya geçince bebelacla başladım aşşırı iyi geldi sonradan hiç gaz problemimiz olmadı biberonuda değiştirdik normal bi biberon kullanıyoduk dr brown kullandık o da iyi geldi
Meloss Salih Merhaba. Bebeğinizin sağlığı nasıl? En son gözlerini muayne ettirmek için doktor arıyordunuz. Her şey yolundadır inşallah. Devlet hastanesi yüksek küvöz ücreti çıkarttı demiştiniz, sorunu çözebildiniz mi?
Elifasaf Kesinlikle hipp kullanmani tavsiye ederim ben oglumda kullandım ne gaz ne bir kusma olmadı kof kiloada yapmadi
Salih Meloss merhabalar şu an gözleri çok şükür iyileşti emma hastane ücretini çözemedik , gitmidimiz yer kalmadı , bebeğim yakında ameliyatı var , işler bitsin yoluna girdiğinde halleteriz dedik şu an hastaneye borçluyuz