-dmlaklnc0 Merhaba kızlar ben geçen hafta ikili tarama testi yaptırdım sonuçları bugün çıktı internetten baktığımda kafam çok karıştı aranızda anlayanlar varsa bakabilir mi sonuçları yazıyorum şimdiden teşekkür ederim 🥰🌸. PAPP-A : 4.44 Free beta hcg: 27.4
Aysgllarkn -dmlaklnc0 merhaba, e-nabızda gözüken değerler önemli değil. Doktorunuz ekranında görebiliyor sadece tüm değerleri. Kötü bişey olsa ararlar mı, devlette aramazlar asla
Zeynepdinc -dmlaklnc0 -dmlaklnc0 doktorunuz daha iyi bilir ama bence sonucunuz iyi çıkmış problem yok. Cut off değeri altında yani riski çok az demek tabi testler kesin sonuç vermiyor
Minikmercimekk -dmlaklnc0 bende bugün yaptırdım. 1 haftada sonuç çıkıyor dediler. Doktorum da 2 hafta sonra gel dedi. Anladığım kadarıyla senin sonucun çıkmış. Çok merak ediyorsan sadece sonuca bakmak için doktorunla görüş bence. Doktor muayeneyle birleştirmek için 3 hafta sonra gel demiştir
-dmlaklnc0 Aysgllarkn Teşekkür ederim cevabınız için ben de hemen gitmeli miyim yoksa 3 hafta beklemeli miyim onu bilemedim
Aysgllarkn -dmlaklnc0 3 hafta sonra gel dediyse bekleyin bence. İçinizi ferah tutun, hiçbir şey çıkmaz inşallah 🌸🌸
Brvn5 Evet daha önceki hamileliğimde riskli çıkmıştı ve benim haberim yoktu ,hastanede sonucumu zorla bulduk,buldugumuzda kağıtta benm eski numaram yazıyordu o yüzden ulaşılamadı yazmışlar, o yüzden kötü olduklarinda aradıkları i biliyorum