Gizemizmir35 28+2 bende de oluyor sağ tarafa toplanıyor ve şuan yatamıyorum bel ve sırt ağrısından zorlaşmaya başladı yavaştan 🤭
[silindi] Gizemizmir35 sırt ağrısını felaket yaşadım ben de bugün ilk defa oldu böyle bir ağrı 🥲 korkudan hastaneye gidecektim nerdeyse ama ilçede olduğum için gitmedim yani kendi doktorumun olduğu ilde olsam kesinlikle giderdim doktora öyle söyliyim 🥹 galiba hamileliğin asıl zor süreci bundan sonra başlıyor
Gizemizmir35 [silindi] gerçekten öyle her haftanın zorluğunu yaşıyoruz bel arısını daha çok yaşayacağız büyük ihtimalle 30. Haftalarda 😥 bende göğüs altı ağrısı oluyor siz de oluyor mu
Nesil2025 28+2 yim ben de 🥰 hep solda toplanıyor hiç sağda hissetmedim , bazen öyle bi sertleşiyor ki taş gibi oluyor😅 yalancı kasılma nasıl oluyor anlamıyorum ama vajinada bazen farklı bir ama hafif bi kasılma gibi bi şey oluyor artık kısa süreli ama
Kubrr_ Nesil2025 ya o bende de oluyor hareket ettikçe vajinaya kramp girer gibi böyle değişik bi şeyler oluyor bu hafta başladı yeni yeni 😅
[silindi] Kubrr_ bebek sağ ya da sol tarafta toplanıp kalıyorsa karın şekli bozuluyorsa bu kasılma oluyormuş , aslında doğum kasılması ama haftası küçük olduğundan ve düzensiz olduğundan yalancı kasılma olarak geçiyor doğuma hazırlık yapıyormuş rahim
[silindi] Gizemizmir35 tam olarak göğüs altı değilde kaburga ağrısı oldu bugün sırt ağrısıyla beraber sağ tarafta
Kubrr_ [silindi] ilk defa duyuyorum ama bende çok oluyor ya bazen sağ tarafta bi yükselme oluyor taş gibi sertleşiyor sonra geri düzeliyor
alyahanimm Bende 26. Haftada başladı ve günde 3-4 kere oluyordu rahatsız ediyordu yürümekte zorlanıyordum doktor magnezyum vardı 2-3 gündür iyiyim