Katya1 Merhaba kızlar 23 haftalığız, bugün detaylı ultrason yaptırdım doktorum kalpte bir parlaklık gördüm dedi bu bir kalp hastalığı değil ama ister istemez insan düşünmüyor değil böyle bir durum yaşayan var mı ? Geçici bir şey mi korkmuyor değilim 🥹
sraleyna Katya1 benim de perinatolog aynı şeyi söyledi. Geçici olduğunu ön görüyorum bu zamana kadar ki deneyimime göre dedi. Eğer farklı bulgular da olsaydı o zaman farklı konulurdum ama bu çocuk sağlıklı kafanızı netleştirmek isterseniz amniyosentez yapabilirsiniz ama gerek yok dedi Salı günü gittim ben de
MrveeS Katya1 Bana da aynı şeyi söylediler hatta çocuk kardiyolojisine gittim muane oldum 1 ay sonra ve 32. hafta da kontrole çağırdı başka belirti ve anormallik bir durum olmadığı için geçebilir muhtemelen dedi bir de bende artı olarak plesanta sirkümvallat denildi bunu da takip edilecekmiş bu denilen var mı ben çevremden kimseden duymadım 😐
Eesrayldrm Benimde böbreklerde genişleme çıktı 4 hafta sonra bakılsın gerilerde böyle devam edebilirde dedi. Ona göre ilerleyeceğiz korkacak bişey yok düzelir dedi. Sizede bilgi vermiştir aslında ne yorum yaptı
Katya1 Eesrayldrm geçedebilir geçmeyede bilir dedi banada. Umarım ikiside gecici bi durumdur. Göbekten sıvı aldırmadan bahsetti ama kabul etmedim ben 🤷♀️
zeynepsonmez625 Eesrayldrm böbrekde birinde büyüme var dedi bana da çok korktum ama önemsiz bir durum doktorlar en küçük sorunu bile net söyleyince korkutuylr ama geçer oğlum da doğduktan sonra geçmişti öyle sorunu yoktu
Eesrayldrm Katya1 benim detaylıda gördü. Fetal DNA vermiştim ben sonuc çıkmamış tekrar kan vericem. Aslında en net sonuçu o verir dedi. Yine kontrol altında olsın 1 ay sonra tekrar bakılsın dedi umarım geçer sizinde benimde
Eesrayldrm zeynepsonmez625 1 ay sonra tekrar bakılsın dedi geçebilir dedi ama insan yinede endişeleniyor. 2 haftam kaldı Perinatolojiye gidicem detaylıda söyledi. 4 haftada anca düzelme görülür dedi. Evet detaylıda çok inceledi 1saat 15 dk sürdü detaylım. En ince ayrıntıya kadar söylediği için insan endişeleniyor
Katya1 Eesrayldrm tabi endişelenmemek elde değil inşallah gecici bir durumdur rahatlarız, sizin iyi incelemiş yaa benimki 20 dk sürmedi bile
Katya1 sraleyna ay cok sevindim inşallah geçer bian önce 🙏 bzde de farklı bulgu yok şükür aynısını önerdi ama istemedim ben riskli olduğundan
Katya1 MrveeS bi yakınıma da demişti onu erken doğum ve bebeğn büyüme geriliği gibi ihtimali vardı doğuma kadar yakın takibe almıslardı şükür vaktinde doğdu ama 🙏 içimizi ferah tutalım 🌸
MrveeS Katya1 Yaa inşallah bir sorun yaşamam içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum şuan gelişimi kilosu normal dediler