sibelipek3101 Emine_pektas01 doğum çok hassas bence. Devlet Hastanesi’nde de bu kadar hassasiyet göstereceklerini açıkçası dusnumuyrium sabaha kadar kacd efa gidip gelip kontrol ettiler
Emine_pektas01 sibelipek3101 evet bende yüzyılda yapacağım gibi görünüyor canım eğer bu kadar övüyorsan inşallah bende de güzel ilgilenirler o yüzden arada kalmıştım korkuyordum bugün eşimle tam karar verdik Allah’ın izniyle ama hangi doktora gideceğimi bilmiyorum galiba Seher Çınar diye bi doktor var onunla konuşup anlaşacam inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Damla_g28 Emine_pektas01 cano benimki aniden oldu zorunlu sezeryan Pendik yüzyilda oldu özlem Özbilen ama efsane bı doktordu
Damla_g28 Emine_pektas01 zorunlu sezeryan 33 normal 28 normal doğum esnasında anne sezeryan isterse 55 dediler yanlış hatırlamıyorsam
Damla_g28 Emine_pektas01 doktorum çok iyiydi Allah razı olsun ondan ameliyat haneye şarkı söyleyerek girdi ilk hamileligim olduğu için sakinleştirdi ellerimi tuttu konuştu hemşireler falanda çok iyiydi
sibelipek3101 Kizlar stres yapmayın pozitif düşünün pozitif olsun ben Koray hocaya muayeneye gittim 42+3de doğum yaptım adam ortada yoktu nöbetçi doktora doğum yaptırdım bacaklarim felç oldu sanki stresten kasintitan sallamayip güle eglene girseydim böyle olmazdi
Blackkk Ben 1 kere gittim o hastaneye 29. Haftaydı sanırım içeriye 3 er kişi alıyorlar zaten direk kendi doktorunuza gidin dediler yada üniversite hastanesi dediler hastane aşırı pis ve çok kalabalık birdaha da gitmedim zaten