Eliffff Bahmer canım ben yeniyüzyıla gidiyorum aylin güneş e ve çok memnunum tavsiye ederim. Çok ilgili ve çok samimi bi doktor
ZeynepKara Bahmer ben gidiyorum nalan karacaoğlu doktorum çokta memnunum özel hastane olmasına rağmen testlerde falan zorlama yapmıyo ultrasonda bebeğimi kendi bebeğimiş gibi seviyo çok sıcak kanlı güleryüzlü biri tavsiye ederim geçen yılda arkadaşım onda doğum yaptı hem doktordan hem hastaneden çok memnun bende onun tavsiyesi üzerine gidiyorum
ZuhalDurmus Hiç güvenmedğim bir hastane, geçen yıl arkadaşımın pet sonucunda hastalığının metastaz olduğunu söyledler, hiç bir tedavi olmaksızın şuan tüm vücüdu tertemiz.
Eliffff 125 lira muayene ücreti normal doğum 3.500 epidural istersen +500daha zorunlu sezaryen 4000 isteğe bağlı sezaryende 5000lira canım
ZeynepKara Bahmer ilk başladığımda sormuştum 2800 normal 3500 de sezeryandı galiba sezeryanı tam hatırlamıyorum da yılbaşından sonra değiştimi bilmiyorum ama muayene ücreti aynı 115 tl
SongulS Merhaba Yasemin Tontuş a gidiyorum ve kendisini 7-8 senedir tanıyorum (daha önce sağlık sektöründe çalışmıştım) çok iyi ve başarılıdır tavsiye ederim nasip olursa doğum yapacağım ve takip hastasıyım ☺
Bahmer SongulS açıkçası yasemin hanımı araştırıyordum, normal doğum yanlısımı kendisi? Ve telefon numarası veriyormu bilgi almak için, gece doğum olrsa falan geliyormu? Bunları öğrenebilirsem çok içim rahatlıcak😊