aryabe Alparslaninanneesii geçen gün gittim ama pek beğenmedim malesef hastaya karşı alakasını. O yüzden çok önemli hepimiz için bende ilk defa bu hastaneye devam edeceğim için araştırma içindeyim. Teşekkür ederim 🤩
aryabe Alparslaninanneesii yani başka bir doktora gittim. Dediğiniz kişiye değil. Önceki mesajımda yer vermemişim bu ayrıntıya . 🙂
aysekizmaz Alparslaninanneesii merhaba bende Ayşegül hanıma gidiyorum ama randevu bulamadım 1 ayı gececek kontrole gitmeyeli. Siz böyle durumlarda ne yapmıştınız
Alparslaninanneesii aryabe yani Ayşegül hanım devlet hastanelerindeki doktorlara kıyasla çok şeker gibi bir doktor ben çok seviyorum kendisini
Kbrkbr34 aryabe Merhabalar Ece hanıma muayene oldum. İlgisi tavrı davranışları çok iyi. Ben memnun kaldım. ♥️ devam edeceğim kendisiyle 🙏🏻
Alparslaninanneesii aysekizmaz sabah erken saatlerde gidip oradan sıra alıyordum takipli hastası olduğum icin müsaitlik varsa sıra veriyorlar 9 da gişede olun yardımcı olacaklardır
aysekizmaz Alparslaninanneesii kadın doğumun yanındaki sekreterden mi bahsediyorsunuz?Ve 9 da mi yoksa daha erken mi?
Alparslaninanneesii aysekizmaz evet evet kadın doğum poliklinik sekreterinden bahsediyorum bana en geç dokuz demişlerdi daha erkende gidebilirsiniz