Gulsennnnb PAPP - A 2.41 Free BHCG 21.00 Bilen var mi sonuc cikmis dr yarin bakalim dedi merak ediyorum??
Havva123 Gulsennnnb canim bu iki degeri bilgisayara girip bi risk degeri hesaplaniyor benim papp degerim 1.37 serbest beta hcg 29.9 dusuk risk cikmisti ama herkesin yasina degerlerine gore risk hesaplaniyor seninde degerlerin yakin gibi
Baharmurat Gulsennnnb Gulsennnnb kombıne rıskın kac canım cok asırı yuksek degıl gıbı bende yaptırdım benım de asorı yuksktı beta hcg ama ben fetal dna teatı yaptırdım amnıyosentez yerıne .cok sukur temız cıktı
Gulsennnnb Dygutyr Sadece bu sekilde yazıyor dr um yarin grafiğe bakmm lazim ararim dedi int bakiyrum aklim karsti
Kyhnsnl58 Anlamıyorum post yukarı çıksın diye yorum yapacağım kardeşim 😊 ha şuda var böyle testlere çokta güvenme derim. Hiç bir testi yaptırmadım detaylıyada gitmeyen biri olarak söylüyorum bir sıkıntı olsa aldıracak mısın? Aldırmam diyorsam umursama çünkü %90 ı hatalı çıkıyor o testlerin. Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
Gulsennnnb SuSerkan birde sonuca göre cinsiyet söyleniyormuş dogrumu hemşiresiniz bilirsiniz diye srdum hakkinizi helal edin
SuSerkan Gulsennnnb %50 ihtimal var bazen tutuyor deniyor ama öyle bi dünya maalesef yok bende hep denedim heves işte 😂
mrsdoruk Canım bunun yanında ekstra bir kagıt daha oluyor sanırım onu da doktorlara veriyorlar orada riskler örnegin down sendromu diyelim cut off değerinin altında yahut üzerinde yazar ama sanırım şu değerlere göre hiçbir sıkıntı yok gibi gözüküyor hayırlısı Allahtan 🙏🏼
Gulsennnnb mrsdoruk int uzerinden sonucu mu aldim tek ewrak bilgilerim yazıyor birde bunlar ultrasonda burun kemigimiz olmus gördük te cok sukur enseside iyi dedi yinede yaptırmak istedim
mrsdoruk Gulsennnnb o zaman bi sıkıntı yokturcamım benim hepimiz zaten testleri yaptırırken yaptırmak için yaptırıyoruz şahsen şu saatten sonra herşey Allahtan Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebelerimizi🙏🏼
Havva123 Gulsennnnb. Insallah Düsük risktir canim bende cok panik olup arastirmistm internetten olmasi gereken degerleri herkesin yasina gore kilosuna gore bile degisiyormus o yuzden yarin doktorun yorumlar